Skip to main content
Prikkete rullekake

Prikkete rullekake

ca. 12 kakestykker
Middels
Fargerik vri på rullekaken, perfekt til kaffebesøk!
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Rullekakedeig og kakedeig skal alltid stekes rett etter at den er blandet. Kjenn etter med hånden om deigen er ferdigstekt før den tas ut av ovnen. Rullekakedeigen skal ikke kjennes fuktig, men skal være myk. En rullekakebunn som er stekt for lenge er tørr og hard.
Oppskriftstips
Varmluft er ikke velegnet til steking av rullekakebunner.
Oppskriftstips
Det er mange muligheter for å variere fyllet i rullekaker. Et forslag er vispet krem og bringebær.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Følg oss
Følg Dr. Oetker på sosiale medier