Regnbuekake

- For den fargeglade

ca. 12 - 16 stykker

Enkel 100 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Regnbuekake

Kakedeig:

6 egg str. M/L
225 g sukker
2 ss vann
225 g hvetemel
0,75 ts Dr. Oetker Bakepulver
Dr. Oetker Konditorfarger

Fyll og pynt:

vaniljekrem
pisket krem
Dr. Oetker Cupcake Stars

preparation

Tilberedning

Utstyr

Fire smurte og melete springformer Ø 22 cm, eller stek i flere omganger i samme form. Om samme form brukes bør den smøres og meles for hver gang.

1

Tilberedning

Sett ovnen på 200 °C. Pisk egg og sukker hvitt og luftig. Tilsett vannet og pisk godt. Vend inn siktet hvetemel og bakepulver.

2

Fordel røren i fire boller og farg hver del med ønsket konditorfarge.

3

Hell røren i formene. Stek en eller to bunner om gangen, steketid 8- 10 min. La dem avkjøles på rist.

4

Visp opp vaniljekremen. Monter kaken med vaniljekrem mellom lagene. Dekk kaken med pisket krem og pynt med strøssel.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei