Rudolf er rød på nesen

Morsomt julegodt med marsipan og nougat.

ca. 15 - 20 stykker

Middels 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Rudolf er rød på nesen

Rudolf:

200 g marsipan
100 g nougat
1 pose Dr. Oetker Bakesjokolade Melk (lys)

Pynt:

50 g skollede mandler
1 pakke Dr. Oetker Røde Cocktailbær
litt Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk

preparation

Tilberedning

1

Rudolf

Bland marispanen med nougat, og del opp massen i 15-20 like store stykker. Elt stykkene sammen til en liten kule. Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikrobølgeovnen, og vend kulene i sjokoladen.

2

Pynt

Sett på et rødt cocktailbær som nese før sjokoladen har stivnet. Etter at sjokoladen er stivnet, tegnes øyne og munn med litt smeltet mørk sjokolade (ha sjokoladen i en liten plastpose, og klipp et lite hull i det ene hjørnet). Bruk skollede mandler som gevir.

Sett konfekten til avkjøling i minst to timer før servering. Oppbevares kjølig i en tett kakeboks.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei