Flag

Saftig julekrydderkake

1 springform
Middels
80 minutter
Hjemmebakt som gleder, 1 springform
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
200 gsmør eller margarin
2,5 dlsukker
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
4egg
3,5 dlhvetemel
1 sskanel
2 tsDr. Oetker Bakepulver
75 grosiner
100 gDr. Oetker Sukat
1 pakkeDr. Oetker Røde Cocktailbær (100 gram)
1 pakkeDr. Oetker Hakkede Mandler (50 gram)
60 ghakket sjokolade
Dekorasjon
1 pakkeDr. Oetker Mandelflak (50 gram)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Sukat
Picture - Dr. Oetker Røde Cocktailbær  (100 gram)
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 gram)
Picture - Dr. Oetker Mandelflak (50 gram)
1

Tilberedning

Sett ovnen på 160-180 grader (varmluft 140-160 grader).

2

Rør smøret mykt i en mikser på høyeste hastighet. Tilsett sukker og vaniljesukker litt om gangen og bland deigen godt. Tilsett ett og ett egg, og visp godt mellom hvert egg.

3

Bland mel og bakepulver og tilsett dette litt om gangen. Vend til slutt i rosiner, appelsinskall, hakkede mandler, cocktailbær og sjokolade.

4

Hell deigen i en smurt springform, jevn til kanten og strø over mandelflak. Stek kaken i ca 45 min.