Saftig julekrydderkake

Hjemmebakt som gleder, 1 springform

1 springform

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Saftig julekrydderkake

Ingredienser:

200 g smør eller margarin
2,5 dl sukker
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
4 egg
3,5 dl hvetemel
1 ss kanel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
75 g rosiner
100 g Dr. Oetker Sukat
1 pakke Dr. Oetker Røde Cocktailbær (100 gram)
1 pakke Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 gram)
60 g hakket sjokolade

Dekorasjon:

1 pakke Dr. Oetker Mandelflak (50 gram)

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Sett ovnen på 160-180 grader (varmluft 140-160 grader).

2

Rør smøret mykt i en mikser på høyeste hastighet. Tilsett sukker og vaniljesukker litt om gangen og bland deigen godt. Tilsett ett og ett egg, og visp godt mellom hvert egg.

3

Bland mel og bakepulver og tilsett dette litt om gangen. Vend til slutt i rosiner, appelsinskall, hakkede mandler, cocktailbær og sjokolade.

4

Hell deigen i en smurt springform, jevn til kanten og strø over mandelflak. Stek kaken i ca 45 min.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei