Sarah Bernhard med smørkrem

Deilig mandelbunn med sjokoladesmørkrem

ca. 50 - 60 stykker

Enkel 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sarah Bernhard med smørkrem

Kakebunn:

400 g Dr. Oetker Hakkede Mandler
400 g sukker
6 eggehviter

Sjokoladesmørkrem:

250 g mykt smør
250 g melis
150 g Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
6 eggeplommer

Glasur:

300 g Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
3 ss smør

preparation

Tilberedning

1

Slik gjør du

1. Mal mandler. Pisk eggehvite, tilsette sukker litt etter litt. Bland inn malte mandler.
2. Legg bakepapir i en stor langpanne på ca. 40 x 45 cm, fordel marengsmassen utover. Stek på 175 grader i ca. 25-30 minutter. Avkjøl bunnen.

3.  Lag kremen: pisk opp smør og melis til en lys masse. Smelt sjokolade i vannbad eller i mikro. Tilsett en og en eggeplomme. Ha i smeltet sjokolade.
4. Stryk kremen ut på mandelbunnen. Det skal bare være et tynt lag. Sett kjølig så kremen stivner. 

5. Smelt sjokolade og smør over vannbad eller i mikrobølgeovn. Smør sjokoladen utover kaken. Dryss evt. på gullstrøssel (Black and gold). Deles i passe store biter og oppbevares i kjøleskap eller fryser.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei