Serinakaker

Juleklassikeren med perlesukker og hakkede mandler.

1 porsjon

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Serinakaker

Deig:

200 g smør , event. margarin
140 g sukker
260 g hvetemel
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2 eggeplommer
0,25 ts hjortetaksalt

Dekor:

litt perlesukker
Dr. Oetker Hakkede Mandler

preparation

Tilberedning

Tilberedning

Smuldre sammen mykt smør/ margarin og sukker.  

Rør ut hornsalt i eggeplommene. 

Bland inn hvetemel, vaniljesukker og egg. Kna sammen så du får en deig. Pakk deigen inn i plast og legg den i kjøleskap en time (eller til dagen etter).

Ta frem deigen og rull en pølse. Del opp i små biter, rull til kuler og legg på plate. Klem ned med en gaffel. Dryss på en blanding av perlesukker og hakkete mandler. 

Stek på 200 grader til de er gylne i ca. 10 minutter. Oppbevares i en tett boks. 

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei