Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Serinakaker

Juleklassiker

1 porsjon

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Serinakaker

Deig:

200 g smør , event. margarin
140 g sukker
260 g hvetemel
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2 eggeplommer
0,25 ts hjortetaksalt

Dekor:

litt perlesukker
Dr. Oetker Hakkede Mandler

preparation

Tilberedning

Tilberedning

Smuldre sammen mykt smør/ margarin og sukker.  

Rør ut hornsalt i eggeplommene. 

Bland inn hvetemel, vaniljesukker og egg. Kna sammen så du får en deig. Pakk deigen inn i plast og legg den i kjøleskap en time (eller til dagen etter).

Ta frem deigen og rull en pølse. Del opp i små biter, rull til kuler og legg på plate. Klem ned med en gaffel. Dryss på en blanding av perlesukker og hakkete mandler. 

Stek på 200 grader til de er gylne i ca. 10 minutter. Oppbevares i en tett boks. 

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.