Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sjokoladeelskerens cupcakes

Sjokoladecupcakes med sjokoladefrosting.

om 12 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladeelskerens cupcakes

Cupcakedeig:

1,75 dl hvetemel
4 ss Dr. Oetker Bakekakao
2 dl sukker
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g smør
1,25 dl melk
1 egg
Dr. Oetker Muffinsformer Kulør

Sjokoladefrosting:

4 dl melis
4 ss Dr. Oetker Bakekakao
75 g smør
om 2 ss melk

Pynt:

Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

preparation

Tilberedning

1

Cupcake-deig

Bland mel, kakao, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en skål. Smuldre i smøret til det ligner revet ost. Ha halvparten av melken i melblandingen og rør til deigen er uten klumper. Visp resten av melken med egget og ha i deigen. Visp 1-2 minutter til deigen er godt blandet.

Fordel deigen i muffinsformene. Stek cupcakes'ene på 175˚C i 20-25 min. Avkjøl på rist.

2

Sjokoladefrosting

Bland melis og kakao, smuldre i smøret. Visp med en elvisp på lav hastighet, tilsett melken litt av gangen. Visp i minst 5 minutter til frostingen er lett og luftig.

3

Pynt

Pynt cupcakes'ene med sjokoladefrosting og sølvperler.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.