Sjokoladekake med bringebærkrem

Sjokolade, bringebær og krem. Så enkelt og så godt!

ca. 8 - 10 porsjoner

Enkel 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladekake med bringebærkrem

Sjokoladekake:

5 egg
200 g sukker
60 g Dr. Oetker Bakekakao
140 g hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
150 g smør evt. margarin

Krem og dekor:

3 dl Q-Meieriene kremfløte
1 pakke Dr. Oetker Cream Fix
2 ss bringebærsyltetøy
4 ss bringebærsyltetøy
Dr. Oetker Kakaoroser

preparation

Tilberedning

1

Sjokoladekake

Pisk eggedosis av egg og sukker. Smelt smør/ margarin sammen med kakao. Smørblandingen vendes inn i eggedosisen vekselsvis med siktet hvetemel og bakepulver. 

Røren helles i smurt springform (Ø ca.22-24 cm). 
Ovnstemperatur: 180 grader. Steketid: ca.45 min

2

Krem og dekor

Del kaken i to når den er helt avkjølt. Stryk på ca. 2 ss syltetøy på den ene bunnen. Pisk kremen og ta av litt som brukes til å dekorere toppen. Ha ca. 4 ss syltetøy i resten av kremen. Fordel bringebærkremen på kakebunnen. Legg på toppen, dekorer med krem og sjokoladeroser. 

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei