Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sjokoladerullekake med vaniljesmørkrem

Ca. 16 porsjoner

20 porsjoner

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladerullekake med vaniljesmørkrem

Kakedeig:

3 egg
1,5 dl sukker
5 ss potetmel
1 ss hvetemel
2 ss Dr. Oetker Bakekakao
1 ts Dr. Oetker Bakepulver

Kakefyll:

150 g mykt smør
1 dl melis
2 eggeplommer
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 ss kaffe (må være kald)

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Visp egg og sukker luftig. Bland sammen alle de andre ingrediensene, og rør inn i eggeblandingen.

2

Dekk en langpanne med bakepapir og fordel kakerøren utover. Stek kaken midt i ovnen på 200°C i ca. syv minutter.

3

Vend kaken over på et sukret bakepapir, og la den avkjøles under et kjøkkenhåndkle.

4

Bland sammen alle ingrediensene til fyllet, og rør det sammen til en glatt krem. Fordel kremen utover den avkjølte kaken. Rull sammen som en rullekake fra langsiden, og skjær i 1-2 cm tykke skiver.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.