Sjokoladeruter

Festlig dekorert med kakaoroser.

1 stor langpanne

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladeruter

Kakedeig:

6 egg
8 dl sukker
13 dl hvetemel
6 ts Dr. Oetker Bakepulver
6 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
6 ss Dr. Oetker Bakekakao
5 dl melk
400 g smeltet smør

Glasur:

200 g mørk sjokolade
4 ss fløte
4 ss smør
2 ts Dr. Oetker Flytende glukose

Pynt:

Dr. Oetker Kakaoroser
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel

preparation

Tilberedning

1

Sjokoladekake

Visp egg og sukker sammen til en luftig eggedosis. Smelt smøret og ha i melken. Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og kakao. Ha melblandingen og melkeblandingen vekselvis i eggedosisen. Rør lett, slik at ikke luften går ut av blandingen.

2

Kle en langpanne med bakepapir, eller smør langpannen godt. Hell kakerøren over i langpannen, og fordel den jevnt utover. Kaken skal stekes på midterste rille på 200°C, i ca. 40 min. La kaken avkjøles før pynting.

3

Glasur og pynt

Smelt sjokoladen og ha i fløte, smør og glukose. Hell over kaken, og bre glasuren utover. Del kaken i ruter, og dekorer med kakaoroser, myke sølvperler og silverstrøssel.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei