Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sukkerhjerte

Fylt med bringebær og vaniljekrem.

om 12 kakestykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sukkerhjerte

Kakebunn:

4 egg
2 dl sukker
1 dl hvetemel
1 dl potetmel
1,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker

Kakefyll:

1 pakke vaniljekrem
2 dl fløte
3 dl bringebær eller andre bær
1 dl melis

Pynt:

400 g Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

preparation

Tilberedning

1

Kakebunn

Smør en hjerteformet kakeform. Sett ovnen på 175 grader. Visp egg og sukker hvitt og porøst. Bland alle de tørre ingrediensene og vend forsiktig inn i deigen. Ha deigen i hjerteformen og stek i den nederste delen av ovnen i ca. 40 min. La kaken avkjøles, og del den i tre bunner.

2

Kakefyll

Pisk fløte til krem. Bland bringebær og melis. Legg halvparten av bringebærene og halvparten av vaniljekremen på den første kakebunnen. Gjør det samme med den neste bunnen, og dekk over med den siste bunnen. Dekk til slutt kaken med pisket krem.

3

Pynt

Kjevle ut dekorasjonsfondanten til en tynn flate, helst mellom plastfolie. Dekk kaken med dekorasjonsfondanten og dekorer med sukkerfigurer og sølvperler.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.