Summer S'mores cupcakes med rabarbrakompott

Oppskrift på sommerlige cupcakes med nydelig marshmallowtopping

12 stykker

Enkel 100 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Summer S'mores cupcakes med rabarbrakompott

Cupcakedeig:

150 g mykt smør
150 g sukker
3 egg
50 g mandelmel
50 g mandelmel
150 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,75 dl hylleblomstsaft

Fyll:

200 g rabarbra i små biter
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
75 g sukker

Marshmallowtopping:

7 Dr. Oetker Gelatinblader
0,75 dl vann
250 g sukker
0,75 dl lys sirup
2 ts sitronaroma etter ønske

preparation

Tilberedning

1

Cupcakedeig

Sett ovnen på 175 grader, varmluft.

Rør smør og sukker mykt. Visp i eggene et om gangen, og visp i ett minutt mellom hvert egg som tilsettes. Rør inn hylleblomstsaft og mandelmel. Sikt til slutt i hvetemel og bakepulver, og bland til en jevn deig. Fordel deigen i muffinsformer, og stek cupcakes'ene i ca. 20 minutter.

2

Fyll

Kok opp rabarbra, vaniljesukker og sukker på svak varme. Kok til rabarbraen er myk. Lag en grop i midten av hver cupcake med en teskje, og fyll med rabarbrakompott.

3

Marshmallowtopping

Bløtlegg gelatinbladene i kaldt vann mens sukkerblandingen tilberedes. Hell vann, sukker og sirup i en kasserolle og la det koke opp langsomt under omrøring. Kok sukkerblandingen på svak varme, til sukkeret har løst seg opp. Øk deretter varmen, til sukkerblandingen når 130 grader. Det er viktig at blandingen når denne temperaturen (men maksimalt 140 grader), for at toppingen skal få riktig konsistens.

Klem vannet ut av gelatinbladene, og løs dem opp i 1ss vann blandet med 2ts sitronaroma og litt av sukkerlaken. Hell det over i en bolle, og tilsett resten av sukkerlaken. Visp blandingen på middels hastighet i 8-10 minutter, til konsistensen er litt som tyggegummi og minner om marengs. Ha blandingen over i en sprøytepose med stjernetupp med en gang, og lag små topper på cupcakes'ene slik at fyllet skjules. La cupcakes'ene stå litt før man brenner av toppingen med en gassbrenner for at de skal bli gyldne.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei