Vaniljeroser med bringebærkrem

Delikate småkaker med bringebær.

15 - 17 stykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Vaniljeroser med bringebærkrem

Deig:

200 g mykt smør
175 g sukker
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 knivsodd salt
1 egg str. M/L
225 g hvetemel
50 g mandelmel

Bringebærkrem:

100 g mykt smør
175 g melis
2 ts Bringbæressens
1 ss fløte

preparation

Tilberedning

1

Sett stekovnen på 200 °C over- og undervarme.

2

Deigen

Rør smør, sukker, vaniljesukker og salt sammen i en bolle. Pisk inn egget. Tilsett siktet hvetemel og mandelmel og rør deigen sammen.

Fyll deigen i en kraftig sprøytepose med stjernetipp. Legg bakepair på en stekeplate og sprøyt små roser (Ø 4 cm), ved å holde sprøyteposen loddrett og starte fra midten.

Stek vaniljerosene nederst i stekovnen i 15-18 minutter og avkjøl dem på en bakerist.

3

Bringebærkrem

Pisk melis, smør, bringebæressens og fløte med en håndmikser. Pisk i 5 minutter på høy hastighet for å få en luftig frosting.

Fyll kremen i en sprøytepose, fyll halvparten av kakene med kremen og legg de andre oppå. Oppbevares i kjøleskap før servering.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei