Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Vaniljeroser med bringebærkrem

Delikate småkaker

15 - 17 stykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Vaniljeroser med bringebærkrem

Deig:

200 g mykt smør
175 g sukker
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 knivsegg salt
1 egg str. M/L
225 g hvetemel
50 g mandelmel

Bringebærkrem:

100 g mykt smør
175 g melis
2 ts Bringbæressens
1 ss fløte

preparation

Tilberedning

1

Sett stekovnen på 200 °C over- og undervarme.

2

Deigen

Rør smør, sukker, vaniljesukker og salt sammen i en bolle. Pisk inn egget. Tilsett siktet hvetemel og mandelmel og rør deigen sammen.

Fyll deigen i en kraftig sprøytepose med stjernetipp. Legg bakepair på en stekeplate og sprøyt små roser (Ø 4 cm), ved å holde sprøyteposen loddrett og starte fra midten.

Stek vaniljerosene nederst i stekovnen i 15-18 minutter og avkjøl dem på en bakerist.

3

Bringebærkrem

Pisk melis, smør, bringebæressens og fløte med en håndmikser. Pisk i 5 minutter på høy hastighet for å få en luftig frosting.

Fyll kremen i en sprøytepose, fyll halvparten av kakene med kremen og legg de andre oppå. Oppbevares i kjøleskap før servering.