
Vaniljekranser
ca. 90 stykker
Middels
80 minutter
Får hjemmet til å dufte av deilig bakverk.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Kakedeig
500 g
hvetemel
375 g
smør , kaldt i terninger
350 g
sukker
2 pakker
50 g
malte mandler
1
egg
2
eggeplommer
Slik gjør du:
Tilberedelse :
80 minutter
1
Sikt melet i en skål, og smuldre i smøret. Skrap ut vaniljefrøene og finhakk stengene, og tilsett i deigen. Bland inn de øvrige ingrediensene, og elt til deigen er fin og jevn. Dekk deigen med plastfolie, og sett i kjøleskapet i minst tolv timer.
2
Forvarm ovnen til 210 grader over- og undervarme. Form vaniljekranser (Ø 4cm), og legg på en stekeplate med bakepapir. Stek kransene i 8-10 minutter til de er gyldne. Avkjøl kakene på rist, og oppbevar dem i en kakeboks.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Kokosmakroner![]()

60 MinMiddels
Kokosmakroner
60 MinMiddels
Kokosmakroner
Krumkaker med multekrem![]()

90 MinMiddels
Krumkaker med multekrem
90 MinMiddels
Krumkaker med multekrem
Jammy Dodgers![]()

40 MinMiddels
Jammy Dodgers
40 MinMiddels
Jammy Dodgers
Regnbuecookies![]()

60 MinMiddels
Regnbuecookies
60 MinMiddels
Regnbuecookies
Triple chocolate-cookies![]()

40 MinMiddels
Triple chocolate-cookies
40 MinMiddels
Triple chocolate-cookies
Vaniljeroser med bringebærkrem![]()

80 MinMiddels
Vaniljeroser med bringebærkrem
80 MinMiddels
Vaniljeroser med bringebærkrem
Dekortips: Neonpepperkaker![]()

60 MinMiddels
Dekortips: Neonpepperkaker
60 MinMiddels
Dekortips: Neonpepperkaker
Følg Dr. Oetker på sosiale medier