Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Veganske muffins

Muffins uten egg og melk.

12 stykker

Middels 20 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Veganske muffins

Muffinsdeig:

260 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
35 g maismel
200 g sukker
1,25 dl nøytral olje , vegetabilsk
2,5 dl soyamelk (usøtet)

Til dekorasjon:

100 g melis
2 ss vann
Dr. Oetker Cupcake Daisies

preparation

Tilberedning

1

Muffins

Forvarm ovnen til 180 °C (160 °C varmluft). Legg 12 muffinsformer i et muffinsbrett.

Sikt mel og bakepulver i en bolle og tilsett resten av ingrediensene. Rør til det er godt blandet.

2

Fordel røren i muffinsformene. Muffinsene stekes i ca. 30 minutter eller til de er gyldne, og det ikke fester seg noe kakedeig på bakepinnen. La muffinsene hvile i brettet i fem minutter før de plasseres på en rist til avkjøling.

3

Dekorasjon

Bland melis og vann godt. Glasuren bør være ganske tyktflytende. Ta glasuren i en sprøytepose og fordel på muffinsene. Dekorer med Cupcake Daisies.

For mer smak i glasuren kan vann byttes ut med sitronsaft. Ønskes det farge på glasuren tilsettes litt konditorfarge.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.