
Bananbrød med ingefær
1 brød
Middels
80 minutter
Kan også varieres med å tilsette hakket sjokolade.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
100 g
smør , romtemperert
2,5 dl
sukker
4 dl
hvetemel
0,5 ts
salt
2
egg
5
bananer , modne
85 g
kandisert ingefær
Se produkter
Totalt :
80 minutter
Tilberedelse :
80 minutter
1
Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme. Smør en avlang brødform, og strø med litt hvetemel.
Bland mel, bakepulver, salt og vaniljesukker i en bolle, og rør inn det romtempererte smøret.
2
Mos de modne bananene i en annen bolle og tilsett eggene. Tilsett dette i røren og bland det sammen. Vend inn 3/4 av ingefæren så det er jevnt fordelt. Hell røren i brødformen og strø resten av ingefæren på toppen. Stek i nederste delen av ovnen i ca. 60 minutter.
3
La bananbrødet avkjøles i formen med et kjøkkenhåndkle over. Om det ikke skal serveres med en gang kan det med fordel oppbevares i plast i kjøleskap til dagen etter.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Fastelavnsboller![]()

100 MinMiddels
Fastelavnsboller
100 MinMiddels
Fastelavnsboller
Kanelboller![]()

100 MinMiddels
Kanelboller
100 MinMiddels
Kanelboller
Muffinsboller![]()

80 MinMiddels
Muffinsboller
80 MinMiddels
Muffinsboller
Frøbrød med enkel surdeig![]()

190 MinMiddels
Frøbrød med enkel surdeig
190 MinMiddels
Frøbrød med enkel surdeig
Bagels![]()

125 MinMiddels
Bagels
125 MinMiddels
Bagels
Blomsterfocaccia med enkel surdej![]()

175 MinMiddels
Blomsterfocaccia med enkel surdej
175 MinMiddels
Blomsterfocaccia med enkel surdej
Flettet Påskebrød![]()

40 MinMiddels
Flettet Påskebrød
40 MinMiddels
Flettet Påskebrød
Følg Dr. Oetker på sosiale medier