Flag

Banandonuts

ca. 6 - 8 stykker
Middels
30 minutter
Denne enkle og raske oppskriften på banandonuts inneholder kun 4 ingredienser, og er perfekt når du skal bruke opp overmodne bananer.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Donuts
2bananer (overmodne)
150 ghvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver (5 gram)
2 tsTaylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
Dekorasjon
50 gsukker
ca. 4 - 5 gkanel (1 ss)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver (5 gram)
Picture - Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
1

Donuts

Mos bananene i en stor bolle til det blir en jevn mos. Sikt i mel og bakepulver og tilsett vaniljeekstrakt. Bland til det blir en jevn røre.

2

Varm opp en stor kjele med olje på middelsvarme til oljen når 160°C. Bruk en isskje og slipp en skjefull med røre forsiktig ned i oljen. La den koke i ca. 2 minutter og bruk en hullsleiv til å snu på bollen. La den andre siden også kokes i noen minutter til den er gylden. Løft den opp av oljen og legg den på kjøkkenpapir som trekker til seg overflødig olje. 

3

Bland sukker og kanel og rull de varme donutsene i kanelsukkeret.

4

Donutsene smaker best varme. For en ekstra god smak kan de dyppes i smeltet sjokolade.