Porsjonskaker med jordbær og krem
ca. 15 porsjoner
Middels
Mini sjokoladekaker med krem og bær.
Ingredienser
Slik gjør du
Krem
3 dl
fløte
2 ss
sukker
1 pakke
Dekor
ca. 500 g
jordbær
pistasjnøtter , finhakket
Tilberedelse :
60 minutter
1
Kakebunn
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.
Sikt mel, kakao og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggemassen.
Stryk ut kakerøren på en bakeplate kledd med bakepapir. Pass på å få jevn tykkelse.
Stek på temperatur 220 grader, steketid: ca. 5-10 minutter.
Bruk en utstikker (ca 7 cm i diameter) og stikk ut små bunner.
2
Krem og montering
Pisk kremen halvstiv med sukker og vaniljesukker. Tilsett Cream fix, pisk videre til kremen er passe stiv.
Ha kremen i en sprøytepose. Bruk gjerne en glatt tyll (sprøytetut) i posen.
Legg jordbær midt på bunnen. Sprøyt på en kant av krem. Dryss på finhakket pistasjnøtter.
Oppbevares kjølig frem til kakene skal spises.
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Bløtkake![]()

120 MinMiddels
Bløtkake
120 MinMiddels
Bløtkake
Cheesecake New York Style![]()

75 MinMiddels
Cheesecake New York Style
75 MinMiddels
Cheesecake New York Style
Suksessterte![]()

90 MinMiddels
Suksessterte
90 MinMiddels
Suksessterte
Ostekake med blåbær og vanilje![]()

100 MinMiddels
Ostekake med blåbær og vanilje
100 MinMiddels
Ostekake med blåbær og vanilje
Polkagriskake![]()

60 MinMiddels
Polkagriskake
60 MinMiddels
Polkagriskake
Prikkete rullekake![]()

40 MinMiddels
Prikkete rullekake
40 MinMiddels
Prikkete rullekake
Julepyntet kake![]()

180 MinMiddels
Julepyntet kake
180 MinMiddels
Julepyntet kake