Flag

Porsjonskaker med jordbær og krem

ca. 15 porsjoner
Middels
60 minutter
Mini sjokoladekaker med krem og bær.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakebunn
3egg
75 gsukker
60 ghvetemel
15 gDr. Oetker Bakekakao
1 tsDr. Oetker Bakepulver
Krem
3 dlfløte
2 sssukker
1 - 2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 pakkeDr. Oetker Cream Fix
Dekor
ca. 500 gjordbær
pistasjnøtter , finhakket

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Cream Fix
1

Kakebunn

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.

Sikt mel, kakao og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggemassen. 

Stryk ut kakerøren på en bakeplate kledd med bakepapir. Pass på å få jevn tykkelse.

Stek på temperatur 220 grader, steketid: ca. 5-10 minutter.

Bruk en utstikker (ca 7 cm i diameter) og stikk ut små bunner. 

2

Krem og montering

Pisk kremen halvstiv med sukker og vaniljesukker. Tilsett Cream fix, pisk videre til kremen er passe stiv. 

Ha kremen i en sprøytepose. Bruk gjerne en glatt tyll (sprøytetut) i posen. 

Legg jordbær midt på bunnen. Sprøyt på en kant av krem. Dryss på finhakket pistasjnøtter. 

Oppbevares kjølig frem til kakene skal spises.