
Cheesecake New York Style
ca. 10 - 12 stykker
Middels
75 minutter
En klassisk ostekake passer like bra til hverdag som til fest.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Kakebunn
150 g
mykt smør
1 dl
sukker
3 dl
hvetemel
1
egg
Ostefyll
500 g
kesam (kvarg)
400 g
kremost
4
egg
1,5 dl
sukker
1,5 dl
potetmel
100 g
hvit sjokolade
revet sitronskall av 1 sitron
Topping
1,5 dl
karamellsaus
100 g
blåbær
Dr. Oetker Black & Gold etter ønske
Slik gjør du:
Totalt :
75 minutter
Tilberedelse :
75 minutter
1
Kakebunn
Rør sammen det myke smøret og sukkeret. Tilsett eggene under pisking. Rør i mel, bakepulver og vaniljepaste. Rør til det er en smidig deig. Fordel deigen i en springform utover bunnen og oppover kanten.
2
Ostefyll
Smelt sjokoladen over vannbad. I en annen bolle blandes resten av ingrediensene til ostefyllet. Tilsett den smeltede sjokoladen under pisking. Fordel ostefyllet i springformen.
Stek kaken på 175 °C i ca. 50 minutter. La kaken avkjøles og dekorer så med karamellsaus, blåbær og gullstrøssel.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Sarah Bernhardt i langpanne![]()

60 MinMiddels
Sarah Bernhardt i langpanne
60 MinMiddels
Sarah Bernhardt i langpanne
Appelsinkake med overraskelseshjerte![]()

100 MinMiddels
Appelsinkake med overraskelseshjerte
100 MinMiddels
Appelsinkake med overraskelseshjerte
Festkake med lysegrønn fondant![]()

90 MinMiddels
Festkake med lysegrønn fondant
90 MinMiddels
Festkake med lysegrønn fondant
Regnbue drip cake![]()

120 MinMiddels
Regnbue drip cake
120 MinMiddels
Regnbue drip cake
Champagnebløtkake![]()

80 MinMiddels
Champagnebløtkake
80 MinMiddels
Champagnebløtkake
Cookies & cream lagkake![]()

120 MinMiddels
Cookies & cream lagkake
120 MinMiddels
Cookies & cream lagkake
Dekortips: Sommerfuglkake![]()

25 MinMiddels
Dekortips: Sommerfuglkake
25 MinMiddels
Dekortips: Sommerfuglkake
Følg Dr. Oetker på sosiale medier