Flag

Daddelkuler i sjokolade

ca. 45 - 50 stykker
Middels
30 minutter
Disse daddelkulene er et sunnere alternativ til vanlige romkuler.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Daddelmasse
400 gdadler saftige med sten
2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler ( 100 gram)
50 gDr. Oetker Bakekakao
2 - 3 ssromaroma etter smak
Dekor
400 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk (evt. laktosefri/ vegansk)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler ( 100 gram)
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk (evt. laktosefri/ vegansk)
1

Daddelmasse

Fjern stenene fra dadlene og hakk de med en stor kniv. Rør alle ingrediensene sammen i en bolle til massen er godt blandet. Trill daddelmassen til kuler på størrelse med store hasselnøtter.

2

Temperert sjokolade

Smelt nesten 2/3 av sjokoladen over vannbad til den er 48-50 ºC (bruk et termometer). Ha resten av sjokoladen i en skål og hell i den smeltede sjokoladen under omrøring til temperaturen er 31-32 ºC.

3

Dekor

Dyp daddelkulene i den tempererede sjokoladen. La sjokoladen stivne, og oppbevar kulene i en tett beholder.