
Vaniljekarameller
1 porsjon
Middels
60 minutter
Hjemmelaget godteri, pakk de gjerne inn i cellofan og gi bort til en som fortjener det.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
3 dl
fløte
250 g
sukker
60 g
smør
80 g
sirup lys eller mørk
Se produkter
Tilberedelse :
60 minutter
1
Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp. Massen skal koke til den får karamellfarge. Bruk et termometer og kok til massen når ca. 120 grader. Har du ikke termometer? Ta et glass kaldt vann og drypp en dråpe av karamellmassen i glasset. Kan denne formes til en kule er massen ferdig kokt.
2
Hell massen utover en smurt bakeplate og skjær karamellen i biter før den stivner helt. Pakk bitene inn i for eksempel farget cellofan eller mellomleggspapir.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Marsipan med kaffekaramell![]()

60 MinMiddels
Marsipan med kaffekaramell
60 MinMiddels
Marsipan med kaffekaramell
Nougatfirkanter med mandler![]()

60 MinMiddels
Nougatfirkanter med mandler
60 MinMiddels
Nougatfirkanter med mandler
Kokosmarshmallows![]()

40 MinMiddels
Kokosmarshmallows
40 MinMiddels
Kokosmarshmallows
Sjokolade- og marsipankuler![]()

40 MinMiddels
Sjokolade- og marsipankuler
40 MinMiddels
Sjokolade- og marsipankuler
Sjokoladekaramell![]()

40 MinMiddels
Sjokoladekaramell
40 MinMiddels
Sjokoladekaramell
Vingummi![]()

40 MinMiddels
Vingummi
40 MinMiddels
Vingummi
Daddelkuler i sjokolade![]()

30 MinMiddels
Daddelkuler i sjokolade
30 MinMiddels
Daddelkuler i sjokolade
Følg Dr. Oetker på sosiale medier