Flag

Gulrotcupcakes

ca. 12 stykker
Middels
40 minutter
Gulrotcupcakes med kanel og nøtter.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Cupcakedeig
2gulrøtter (ca. 100g)
75 gsmør
2 dlhvetemel
1 dlsukker
1 tskanel
2egg
1 tsDr. Oetker Bakepulver
50 ghasselnøtter
Topping
400 gkremost (Philadelphia eller mascarpone)
1 dlmelis
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Dr. Oetker Konditorfarger

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Konditorfarger
1

Cupcake-deig

Skrell og rasp gulrøttene. Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett eggene, et om gangen. Bland alle de tørre ingrediensene, og vend inn i deigen. Tilsett gulrøtter og hasselnøtter.

2

Fordel deigen i muffinsformene, fyll dem ca 2/3 fulle. Stek på 180 grader i ca. 20 minutter. La dem avkjøles helt før pynting.

3

Topping

Bland kremost, sukker, vaniljesukker og konditorfarge. Prøv deg fram med rød og gul konditorfarge til du får ønsket farge på toppingen.

4

Pynt

Dekorer med marsipanfigurer eller valgfritt strøssel. Oppbevar cupcakene i kjøleskap til servering.