Sett ovnen på 180 grader varmluft, eller 200 grader på over- og undervarme.
Sikt mel, kanel, natron og bakepulver, og bland med sukker, salt, mandler og hakket sjokolade i en bakebolle. Lag en grop i midten av blandingen.
I en annen bolle blandes vaniljearoma, egg, olje, surmelk og revet eple. Hell deretter denne blandingen over i melblandingen. Vend deigen sammen, helt til deigen akkurat har blitt jevn. Fordel deigen i muffinsformer.
Stek kakene i 18-20 min., avkjøles på rist.
Visp melis, smør og ost med en håndmikser. Visp i 5 minutter på høy hastighet for å få en luftig frosting. Tilsett grønn konditorfarge, og visp til fargen har blitt jevnt fordelt. Tilsett mer melis dersom frostingen er for tynn.
Ha frostingen over i en sprøytepose med stjernetupp, og lag fine swirls på cupcakes'ene. Pynt til slutt med strøssel.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes