Flag

Hjertekake

ca. 6 - 8 porsjoner
Middels
120 minutter
Sjarmerende kake med krem i tre smaker.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Flatt sukkerbrød til en plate
3egg
75 gsukker
75 ghvetemel
0,75 tsDr. Oetker Bakepulver
Fyll og dekor
5 dlQ-Meieriene kremfløte
1 pakkeDr. Oetker Cream Fix
2 - 3 ssjordbærsyltetøy
50 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
1 tsDr. Oetker Vanilla Paste
1 poseDr. Oetker Geléhjerter

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Cream Fix
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Geléhjerter
1

Sukkerbrød

Lag to sukkerbrød, oppskriften er til ett sukkerbrød.

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver i en bolle, og vend dette forsiktig inn i eggemassen. Stryk røren ut på en stekeplate kledd med bakepapir. Pass på å få jevn tykkelse. 

Stek på 210 grader i 5-7 minutter. Avkjøl bunnen litt før du snur den og drar av papiret. 

2

Montering og dekorering

Skjær ut en sjablong/ bruk en hjerteutstikker og lag tre hjerter ut av de to sukkerbrødene.

Pisk kremfløte med Cream Fix og fordel kremen i tre skåler. I de forskjellige skålene røres henholdsvis 2-3 ss syltetøy, 50 gram smeltet sjokolade og  1 ts vaniljepasta. Fordel kremene i sprøyteposer med stor rund tipp. 

Monter kaken med å sprøyte sjokoladekrem på nederste bunn, legg på en bunn og sprøyt på jordbærkremen. Til slutt legges siste lag , og vaniljekremen sprøytes på. Dekorer med gelehjerter på toppen.