Julehjerter
ca. 30 stykker
Enkel
Søte småkaker til jul med sitron og ingefær.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
250 g
hvetemel
0,5 ts
hjortetaksalt
2 ts
revet sitronskall
0,5 ts
knust ingefær
125 g
sukker
200 g
smør
0.5
egg
Tilberedelse :
40 minutter
1
Bland mel, hjortetaksalt, sitronskall, ingefær og sukker. Smuldre i smøret, og samle deigen med egg. La deigen hvile i kjøleskapet i minst 2 timer.
2
Forvarm ovnen til 200 grader. Kjevle ut deigen, og stikk ut småkaker med en utstikker. Legg på et stekebrett med bakepapir. Pensle kakene med egg, og dryss en blanding av mandler og perlesukker over.
Stek kakene i ca. 5 minutter. Avkjøl kakene på en kakerist, oppbevares i kakeboks.
Oppskriftstips
Deigen kan også rulles til en pølse, legges i kjøleskapet til den er fast, og skjæres i tynne skiver.
Tips
Tips: Deigen kan også rulles til en pølse, legges i kjøleskapet til den er fast, og skjæres i tynne skiver.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER