Flag

Rocky Road Brownie

ca. 18 - 20 porsjoner
Middels
60 minutter
Farlig god brownie toppet med sjokolade, fudge, mandler og marshmallows
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
100 ghakket, mørk sjokolade
250 gsmør
25 gDr. Oetker Bakekakao
350 gsukker
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
4egg str. M/ L
150 ghvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver
0,25 tssalt
Topping
1 pakkeDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
100 ghakket, mørk sjokolade
85 gfudge i terninger
60 gmarshmallows , små

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1

Sett stekovnen på 175 °C over- og undervarme.

2

Smelt smøret i en kjele og rør inn kakaopulveret. Ta kjelen av varmen, tilsett den hakkede sjokoladen og rør til den er smeltet.


Pisk sukker, vaniljesukker og egg hvitt og luftig.


Rør siktet hvetemel, bakepulver og salt i eggemassen sammen med sjokoladesmøret. Fordel deigen i en smurt liten langpanne (20x30 cm)

3

Stek kaken midt i ovnen i 15 minutter, ta den så ut og fordel nøtter, fudge og sjokolade utover kaken. Trykk det lett ned i overflaten.


Stek kaken videre i 10 minutter, ta den ut og fordel marshmallowsen på kaken.

4

Kaken stekes så i ca. 5 minutter, til marshmallowsen er gylden.

5

Kaken avkjøles helt på en bakerist før den skjæres i mindre stykker. Oppbevar browniebitene i en lufttett beholder eller frysepose i romtemperatur.