Sjokoladekake med trøffelglasur
ca. 6 - 8 kakestykker
Enkel
Smaker ekstra godt med bringebær og pisket krem.
Ingredienser
Slik gjør du
Trøffelglasur
100 g
mørk sjokolade
2 ss
fløte
2 ss
smør
Tilberedelse :
40 minutter
1
Kakedeig
Varm ovnen til 200 grader. Hakk sjokoladen og smelt på svak varme i en kasserolle sammen med smøret. Visp egg og sukker porøst og bland i sjokoladen. Bland mel og bakepulver, vend forsiktig inn i deigen.
Ha deigen i en smurt og melet avlang form på 1,5 liter. Stek kaken i 8-10 minutter. Den ferdigstekte kaken skal kjennes litt løs.
2
Glasur
Smelt sjokolade i en kasserolle på svak varme og rør i fløte og smør. Bred glasuren ut på den kalde kaken og dekorer med Silver mix strøssel.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER