17. mai kake med jordbær og skivede mandler

En nydelig bløtkake fylt med krem og fersken.

ca. 12 kakestykker

Enkel 70 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften 17. mai kake med jordbær og skivede mandler

Sukkerbrød:

5 egg
125 g sukker
125 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver

Fyll og dekor:

5 dl fløte
3 - 4 ss sukker
2 pakker Dr. Oetker Cream Fix
1 boks hermetiske fersken
jordbær , ca 1/2 kurv
1 pakke Dr. Oetker mandelflak med skall

preparation

Tilberedning

1

Sukkerbrød

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver i en bolle og vend dette forsiktig inn i eggedosisen. Ha røren i en springform 24 cm. Stekes på 175 grader i ca. 30-40 minutter.

Over-/undervarme 175 °C

2

Fyll og dekor

Rist mandelflakene på et stekebrett i stekeovnen på 200 i ca. 10 minutter til de er gyldne. La de avkjøles helt.


Pisk kremen myk sammen med sukkeret, tilsett Cream Fix og pisk den ferdig. Kutt 6-7 halve fersken i biter. Del den avkjølte kakebunne i tre deler. Dynk med laken fra boksen og legg på rikelig med fersken. Legg på pisket kremfløte, fordel det utover bunnen og gjenta på neste lag. Dekk siden av kaken med de ristede mandelflakene. Ha resten av kremen i en sprøytepose og sprøyt små topper med krem på toppen av kaken. Dekorer med hele jordbær.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei