Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Biscotti med sjokolade og sitron

Knasende godt.

om 25 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Biscotti med sjokolade og sitron

Ingredienser:

50 g mykt smør
125 g sukker
2 ts revet sitronskall
175 g hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g maismel
2 egg
1 pakke Dr. Oetker Hakkede Mandler (50g)
1 pakke Dr. Oetker Chocolate Chips Dark (100g)

preparation

Tilberedning

1

Forvarm ovnen til 160 grader, over- og undervarme. Visp smør, sukker og sitronskall. Rør i hvetemel, bakepulver og maismel. Visp eggene lett sammen, og tilsett i deigen. Vend til slutt i hakkede mandler og chocolate chips.

2

Del deigen i to, og lag to pølser på ca. 25 cm. Legg dem på en stekeplate med bakepapir, med god avstand mellom. Trykk pølsene flate, så de blir ca. 5 cm brede. Stek kakene midt i ovnen i ca. 20 minutter.

3

Avkjøl kakene på rist i ca. 20-25 minutter. Skjær deretter kakene i 2 cm brede stykker, og legg dem tilbake på stekeplaten med litt mellomrom mellom hvert stykke. Stek kakene midt i ovnen i ytterligere 15 minutter. Avkjøl deretter kakene på en rist.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.