Biscotti med sjokolade og sitron

Noe knasende godt til kaffekoppen

ca. 25 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Biscotti med sjokolade og sitron

Ingredienser:

50 g mykt smør
125 g sukker
2 ts revet sitronskall
175 g hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g maismel
2 egg
1 pakke Dr. Oetker Hakkede Mandler (50g)
100 g hakket, mørk sjokolade

preparation

Tilberedning

1

Forvarm ovnen til 160 grader, over- og undervarme. Visp smør, sukker og sitronskall. Rør i hvetemel, bakepulver og maismel. Visp eggene lett sammen, og tilsett i deigen. Vend til slutt i hakkede mandler og hakket sjokolade.

2

Del deigen i to, og lag to pølser på ca. 25 cm. Legg dem på en stekeplate med bakepapir, med god avstand mellom. Trykk pølsene flate, så de blir ca. 5 cm brede. Stek kakene midt i ovnen i ca. 20 minutter.

3

Avkjøl kakene på rist i ca. 20-25 minutter. Skjær deretter kakene i 2 cm brede stykker, og legg dem tilbake på stekeplaten med litt mellomrom mellom hvert stykke. Stek kakene midt i ovnen i ytterligere 15 minutter. Avkjøl deretter kakene på en rist.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei