Brune pinner

En av våre klassiske julekaker.

ca. 30 - 40 stykker

Middels 45 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Brune pinner

Brune pinner:

100 g smør , romtemperert
60 g brunt sukker
125 g hvetemel
1 ss Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 ts Dr. Oetker Natron

Dekor:

litt perlesukker
Dr. Oetker Hakkede Mandler eventuelt hakkede mandler med skall

preparation

Tilberedning

1

Start med å røre smør og sukker lyst. Sikt inn det tørre, bruk gjerne hendene til å kna det sammen til en deig. Pakk deigen inn i plast og legg den kjølig en halv time.

2

Del deigen i tre like store biter og rull tynne pølser som plasseres på en bakeplate. Klem deigen litt ned, pensle med vann eller egg og strø på finhakket mandler og perlesukker (etter ønske – kan sløyfes)

Stek på 180 grader i 10-15 min (kakene skal være gylne). Del i passe store stykker mens stengene enda er litt varme.
 

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei