Flag

Brune pinner

ca. 30 - 40 stykker
Enkel
45 minutter
En av våre klassiske julekaker.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Brune pinner
100 gsmør , romtemperert
60 gbrunt sukker
125 ghvetemel
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 tsDr. Oetker Natron
Dekor
littperlesukker
Dr. Oetker Hakkede Mandler eventuelt hakkede mandler med skall

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler eventuelt hakkede mandler med skall
1

Start med å røre smør og sukker lyst. Sikt inn det tørre, bruk gjerne hendene til å kna det sammen til en deig. Pakk deigen inn i plast og legg den kjølig en halv time.

2

Del deigen i tre like store biter og rull tynne pølser som plasseres på en bakeplate. Klem deigen litt ned, pensle med vann eller egg og strø på finhakket mandler og perlesukker (etter ønske – kan sløyfes)

Stek på 180 grader i 10-15 min (kakene skal være gylne). Del i passe store stykker mens stengene enda er litt varme.