Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Cheesecake New York Style

En klassisk ostekake passer like bra til hverdag som til fest.

om 10 - 12 stykker

Enkel 75 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Cheesecake New York Style

Kakebunn:

150 g mykt smør
1 dl sukker
3 dl hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 ts Dr. Oetker Vanilla Paste
1 egg

Ostefyll:

500 g kesam (kvarg)
400 g kremost
4 egg
1,5 dl sukker
1 ts Dr. Oetker Vanilla Paste
1,5 dl potetmel
100 g hvit sjokolade
revet sitronskall av 1 sitron

Topping:

1,5 dl karamellsaus
100 g blåbær
Dr. Oetker Black & Gold etter ønske

preparation

Tilberedning

1

Kakebunn

Rør sammen det myke smøret og sukkeret. Tilsett eggene under pisking. Rør i mel, bakepulver og vaniljepaste. Rør til det er en smidig deig. Fordel deigen i en springform utover bunnen og oppover kanten.

2

Ostefyll

Smelt sjokoladen over vannbad. I en annen bolle blandes resten av ingrediensene til ostefyllet. Tilsett den smeltede sjokoladen under pisking. Fordel ostefyllet i springformen.

Stek kaken på 175 °C i ca. 50 minutter. La kaken avkjøles og dekorer så med karamellsaus, blåbær og gullstrøssel.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.