Mal mandlene, de kan skoldes før maling om ønskelig.
Pisk eggehvitene og tilsett sukkeret litt etter litt. Vend forsiktig inn de malte mandlene.
Kle en stor langpanne på ca. 40 x 45 cm med bakepapir og fordel marengsmassen jevnt utover. Stek bunnen på 175 °C i ca. 25-30 minutter. La bunnen avkjøles.
Pisk smør og melis til det blir en lys masse.
Smelt sjokolade over vannbad eller i en mikrobølgeovn.
Tilsett en og en eggeplomme i smørblandingen og ha til slutt i den smeltede sjokoladen.
Fordel sjokoladesmørkremen jevnt utover mandelbunnen. Bunnen må være helt avkjølt før kremen legges på og det skal bare være et tynt lag. Sett kaken kjølig så kremen stivner.
Smelt sjokolade og smør over vannbad eller i mikrobølgeovn. Smør sjokoladen utover kaken. Strø over gullstrøssel fra Black and gold-boksen. Del kaken i passe store biter og oppbevar den i kjøleskap eller fryser.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker