Cupcakes til bryllup

Lekre cupcakes som kan serveres i bryllup

12 stykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Cupcakes til bryllup

Ingredienser vaniljecupcakes:

2 egg
2 dl sukker
2 dl melk
1 dl rapsolje
4 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 klype salt

Smørkrem med vanilje:

250 g sukker
125 g usaltet smør , mykt
0,3 dl melk
1 ss Dr. Oetker Vanilla Paste

Fyll:

litt bringebærsyltetøy , eventuelt annen smak

Dekor:

Dr. Oetker Silver Mix Strøssel
1 pakke Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning cupcakes

Visp egg og sukker til eggedosis. Bland alle de tørre ingrediensene, og tilsett dette i eggeblandingen vekselvis med melken og oljen. Fyll cupcakesformene 2/3 fulle med hjelp av to spiseskjeer eller en isskje. Stekes på 200º C i ca. 15 minutter. La de avkjøles.

2

Tilberedning smørkrem

Rør smøret mykt og kremet i en mikserbolle, 2-3 minutter. Tilsett melk, vanilla paste og 2/3 av sukkeret med mikseren på lav hastighet, miks til kremen blir lett og luftig. Bland inn mer sukker dersom du ønsker en annen konsistens.

3

Fyll og dekor

Lag et lite hull på toppen av hver cupcake med en teskje, og fyll med syltetøy. Fordel smørkrem over med en liten spatel eller kniv. Ta litt fondant, og kjevle ut til en liten sirkel. Dekk fondanten med en blonde eller tilsvarende, og kjevle over slik at fondanten får mønster. Skjær til rundt mønsteret, slik at fondanten får samme størrelse som toppen av cupcakes’ene. Legg fondanten forsiktig over cupcakes’ene, og dekorer med perler og en rose laget av hvit fondant. Fondanten kan pensles med litt vann for å få festet perlene.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei