Dansk Drømmekake

En klassisk dansk oppskrift. Et saftig sukkerbrød dekket med kokosmasse.

ca. 12 kakestykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Dansk Drømmekake

Liten langpanne:

Sukkerbrød:

3,5 dl sukker
4 egg
50 g smør
2 dl melk
3,5 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker

Topping:

125 g smør
3 dl sukker
0,5 dl melk
2 dl kokos

preparation

Tilberedning

1

Forberedelser

Smør en liten langpanne (24 x 38 cm). Forvarm stekeovnen.

Over-/undervarme 180 °C

Varmluft 160 °C

2

Sukkerbrød

Visp sukker og egg hvitt og luftig. Smelt smør i en gryte og tilsett melk. Rør den lunkne blandingen i eggemassen, og tilsett mel blandet med bakepulver og vaniljesukker. Hell deigen i langpannen, og stek i 20 minutter.

3

Topping

Lag toppingen mens kaken steker. Smelt smøret og tilsett melk og sukker. Rør i kokos og bland til en jevn masse. Ta ut kaken av ovnen og fordel kokosmassen over kaken.

4

Øk stekeovnstemperaturen til 210 grader. Stek kaken i ytterligere 10 minutter til kokosmassen begynner å få litt farge. Kjenn med en trepinne om kaken er ferdigstekt.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei