Dekortips: Sjarmerende ugler

Trinn for trinn hvordan dekorere en uglekake.

1 uten enhet

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Dekortips: Sjarmerende ugler

Dekorasjon:

ca. 3 pakker Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
1 pakke Dr. Oetker Rosa sukkerfondant
Dr. Oetker Konditorfarger

preparation

Tilberedning

1

Fondantlokk

Fordel et tynt og jevnt lag med smørkrem på kaken. Kjevle tre av pakkene med fondant slik at lokket er større enn kaken. Kna gjerne sukkerfondanten litt på forhånd slik at den blir mykere å jobbe med, og bruk melis så den ikke fester seg i underlaget.

2

Rull fondanten forsiktig på kjevlen og legg over kaken. Glatt ut kantene og skjær av overskytende fondant.

3

Pyntebånd

Farg hvit fondant grønn og kjevle den til en rektangel. Skjær ut en 1 cm bred stripe og fest den nederst rundt kaken med litt smørkrem. Spar en bit til blader.

4

Gren

Ta en bit av den rosa fondanten og bland inn rød og grønn konditorfarge slik at du får frem brunfarge. Rull ut til en gren og lim den på kaken med litt smørkrem. Spar en liten bit til å lage pupiller.

5

Ugler

Kjevle ut den rosa fondanten og skjær ut en uglefigur, se bilde for fasong. Lag også to vinger. Fest uglefiguren på kaken med litt smørkrem og la vingene stikke ut fra figuren.

6

Rull små kuler av hvit fondant, press dem flate og lim på som øyne. Bruk litt mørkbrun fondant som pupiller. Farg en liten kule oransje, og lag en trekant til nebb som også festes med smørkrem.

7

Føttene lages av lysebrun fondant. Rull små kuler, trykk dem flate og fest til uglen og grenen. Fjær preges på uglen med en skarp kniv.

8

Grønne blader

Bruk en utstikker til å lage blader, eller skjær dem ut for hånd. Fest dem til grenen med litt smørkrem.

9

Den andre uglen lages på samme måte med rosa fondant farget mørkere med rød konditorfarge.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei