Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Delfiakake

Juleklassiker

1 stykke

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Delfiakake

Ingredienser:

250 g sjokolade , gjerne mørk
4 ss kaffe , sterk
250 g Delfiafett (kokosfett)
2 egg
2 - 3 ss sukker
1/2 pk Per kjeks , eller annen søt kjeks ca .175 gram
2 poser Dr. Oetker Geléhjerter

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Kle en 1 liters brødform med matpapir, alufolie eller gladpack.

2

Smelt sjokolade sammen med kaffe i mikroovn eller over vannbad (ikke rør for mye i sjokoladen).

Smelt delfiafett. Det skal være helt smeltet og litt varmt.

3

Pisk eggedosis av egg og sukker. Bruk helst romtempererte egg. Bland sjokolade i eggedosisen. Tilsett smeltet fett litt etter litt. 

4

Fordeles lagvis i formen med kjeks/ gelehjerter. Legg på gelehjerter til slutt og sett kjølig.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.