Delfiakake

En av våre klassiske julekaker.

1 stykke

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Delfiakake

Ingredienser:

2,5 poser Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk (eventuelt Bakesjokolade Melk)
4 ss kaffe (sterk)
250 g Delfiafett (kokosfett)
2 egg
2 - 3 ss sukker
ca. 175 g kjeks f.eks Mariekjeks eller annen søt kjeks
2 poser Dr. Oetker Geléhjerter

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Kle en 1 liters brødform med matpapir, alufolie eller gladpack.

2

Smelt sjokolade sammen med kaffe i mikroovn eller over vannbad (ikke rør for mye i sjokoladen).

Smelt delfiafett. Det skal være helt smeltet og litt varmt.

3

Pisk eggedosis av egg og sukker. Bruk helst romtempererte egg. Bland sjokolade i eggedosisen. Tilsett smeltet fett litt etter litt. 

4

Fordeles lagvis i formen med kjeks/ gelehjerter. Legg på gelehjerter til slutt og sett kjølig.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei