Flag

Delfiakake

1 stykke
Middels
40 minutter
En av våre klassiske julekaker.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
2,5 poserDr. Oetker Bakesjokolade Mørk (eventuelt Bakesjokolade Melk)
4 sskaffe (sterk)
250 gDelfiafett (kokosfett)
2egg
2 - 3 sssukker
ca. 175 gkjeks f.eks Mariekjeks eller annen søt kjeks
2 poserDr. Oetker Geléhjerter

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk (eventuelt Bakesjokolade Melk)
Picture - Dr. Oetker Geléhjerter
1

Tilberedning

Kle en 1 liters brødform med matpapir, alufolie eller gladpack.

2

Smelt sjokolade sammen med kaffe i mikroovn eller over vannbad (ikke rør for mye i sjokoladen).

Smelt delfiafett. Det skal være helt smeltet og litt varmt.

3

Pisk eggedosis av egg og sukker. Bruk helst romtempererte egg. Bland sjokolade i eggedosisen. Tilsett smeltet fett litt etter litt. 

4

Fordeles lagvis i formen med kjeks/ gelehjerter. Legg på gelehjerter til slutt og sett kjølig.