Gulrotcupcakes med cream cheese frosting

Varier fargene på frostingen etter anledningen.

ca. 12 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Gulrotcupcakes med cream cheese frosting

Cupcakes:

250 g revne gulrøtter
3 egg
300 g sukker
150 g smeltet smør
200 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts kanel
0,5 ts ingefær
Dr. Oetker Deko Muffinsformer

Frosting:

300 g philadelphiaost (kald)
200 g smør (romtemperert)
3 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
400 g melis
Dr. Oetker Rød Konditorfarge
Dr. Oetker Blå Konditorfarge

preparation

Tilberedning

1

Cupcakes

Smelt smør i en litt stor kjele, hele røren kan nemlig lages rett i kjelen, så blir det mindre oppvask. Riv gulrøtter til du får 250 g. Ha dette oppi kjelen med det smeltede smøret, sammen med egg og sukker. Rør dette godt sammen med en slikkepott eller sleiv. Ha resten av de tørre ingrediensene i en bolle, og bland det slik at bakepulveret og krydderne blir godt fordelt.  Ha melblandingen oppi kjelen og rør dette godt sammen, til det ikke er noen klumper igjen.

2

Gjør klar et muffinsbrett og fyll det med Dr. Oetker muffinsformer. Bruk en isskje og fyll formene 3/4 opp. Stek muffinsene på 180 grader i 17 minutter. Avkjøl muffinsene helt.

3

Frosting

Visp smøret kraftig til det blir lyst og luftig. Det tar ca. 2-3 minutter. Tilsett melis og fortsett og visp i 3-5 minutter til blandingen igjen er lys og luftig. Tilsett så Philadelphia-osten og visp til kremen blir jevn og glatt. Dette tar bare noen sekunder.

4

Gjør klar en sprøytepose med en tipp. «Tegn» en rød linje på innsiden av sprøyteposen med Dr. Oetkers røde konditorfarge. Så gjør det samme med Dr. Oetkers blå konditorfarge. Fortsett slik til du har fire linjer med konditorfarge inne i sprøyteposen. Fyll så på med frosting og sprøyt et par topper på en asjett først. Fargen kan være litt for konsentrert helt i starten. Lag fine spiraler på toppen av gulrotmuffinsene.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei