Gulrotkake

Klassisk gulrot kake, denne har også valnøtter i bunnen.

ca. 10 kakestykker

Enkel 100 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Gulrotkake

Kakedeig:

2,5 dl matolje
3,5 dl sukker
4 dl revne gulrøtter
3 egg
4 dl hvetemel
1 ts Dr. Oetker Natron
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,5 ts salt
0,5 ts malt muskat
1 ts kanel
50 g valnøtter

Glasur:

200 g kremost
200 g smør smeltet og avkjølt
3 dl melis
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
revet sitronskall og saft fra 1 sitron

Dekorasjon:

Dr. Oetker Silver Mix Strøssel eller annen Dr. Oetker strøssel

preparation

Tilberedning

1

Kakedeig

Visp sukker og olje hvitt. Tilsett revet gulrot og bland i et egg av gangen. Bland resten av ingrediensene og ha i deigen. Hakk valnøttene og ha i deigen.

Hell deigen i en smurt kakeform (ca. 23 cm). Stek kaken på 200 grader i ca. 60 minutter. La kaken avkjøles helt for pynting.

2

Glasur

Visp alle ingrediensene til du får en luftig og fin konsistens, og bred over kaken. La kaken stå kaldt en stund, så glasuren stivner noe.

3

Dekorasjon

Dekorer med Dr. Oetker strøssel.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei