Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Havretopper med sjokolade

...og ekte vaniljesukker fra Dr. Oetker

om 20 - 30 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Havretopper med sjokolade

Småkaker:

100 g smør mykt
150 g sukker
2 egg
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
200 g havregryn
75 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g hasselnøtter hakkede eller skivede
litt sjokoladesaus

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Visp smør, sukker, egg og vaniljesukker til en lett og luftig krem. Rør de øvrige ingrediensene i smørkremen, og sett deigen kaldt i 20 minutter.

2

Ha deigen i små topper på en stekeplate, og trykk dem litt flate. Stek kakene midt i ovnen i ca. 14 min. på 200ºC, og avkjøl dem på rist.

3

Pynt kakene med sjokoladesaus.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.