
Havreflarn
ca. 30 - 35 stykker
Enkel
60 minutter
Havreflarn er gode året rundt, også til jul.
Ingredienser
Slik gjør du
Se produkter
Totalt :
60 minutter
Tilberedelse :
60 minutter
1
Tilberedning
Bland havregryn, sukker og bakepulver i en bolle. Smuldre inn smøret i blandingen, og samle deigen. La den hvile minst 2 timer i kjøleskap.
2
Sett stekeovnen på 180 ºC varmluft.
Trill deigen til små kuler på størrelse med en stor hasselnøtt, og legg de med god avstand på et stekebrett med bakepapir. Det er viktig at det er god avstand mellom kulene fordi de flyter mye utover under steking.
Stek de i 6-8 minutter, og la de avkjøles på en bakerist. Oppbevares i en tett kakeboks.
Tips
Havreflaren blir ekstra god om den dyppes i smeltet sjokolade.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Saftige kokostopper![]()

20 MinEnkel
Saftige kokostopper
20 MinEnkel
Saftige kokostopper
Brune pinner![]()

45 MinEnkel
Brune pinner
45 MinEnkel
Brune pinner
Julesmåkaker![]()

80 MinEnkel
Julesmåkaker
80 MinEnkel
Julesmåkaker
Vaniljeringer![]()

40 MinEnkel
Vaniljeringer
40 MinEnkel
Vaniljeringer
God jul-småkaker![]()

60 MinEnkel
God jul-småkaker
60 MinEnkel
God jul-småkaker
Havretopper med sjokolade![]()

60 MinEnkel
Havretopper med sjokolade
60 MinEnkel
Havretopper med sjokolade
Whoopiefrosker og whoopiemarihøner![]()

40 MinEnkel
Whoopiefrosker og whoopiemarihøner
40 MinEnkel
Whoopiefrosker og whoopiemarihøner
Følg Dr. Oetker på sosiale medier