Kjolekake

Sjokoladekake dekorert som en kjole, bruk fantasien og lag spennende mønstre.

1 stor langpanne

Middels 50 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Kjolekake

Kakebunn:

4 egg
4 dl sukker
2 dl melk
5,5 dl hvetemel
300 g smeltet smør eventuelt margarin
4 ts Dr. Oetker Bakepulver
4 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
4 ss Dr. Oetker Bakekakao

Glasur og dekor:

2 poser Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk (eventuelt Bakesjokolade Melk)
1 dl fløte
Dr. Oetker Sweetheart strøssel

preparation

Tilberedning

1

Kakebunn

Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt det tørre sammen og tilsett vekselvis med smeltet smør. Rør inn melken til slutt.

Stekes i langpanne (30×40cm) på 180 grader 25-30 minutter. 

Skjær kakebunnen til formen av en kjole.

2

Glasur og dekor

Smelt sjokolade og fløte over vannbad eller i mikro-ovn og sammen til en jevn glasur. Ha glasuren på kaken og dekorer med Sweetheart strøssel. 

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei