Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Krumkaker med multekrem

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Krumkaker med multekrem

Krumkaker:

3 egg
1 dl sukker
100 g smør
1 dl potetmel
2 ts Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
1 dl vann

Multekrem:

5 dl fløte
400 g multer
100 g sukker
4 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje eller frøene fra en vaniljestang
2 - 3 ss Lakka multelikør (kan sløyfes)

preparation

Tilberedning

1

Krumkaker

Pisk egg og sukker til eggedosis, smelt smøret, la avkjøles litt og ha det i blandingen. Rør inn det tørre. Ha til slutt i vann og vaniljesmak. La røren svelle en halv time før krumkakene stekes.

2

Multekrem

Rør sammen multer, sukker og likør. Pisk kremfløte med vaniljesukker til en myk krem. Bland multer og krem. Settes kjølig frem til desserten skal spises. Kremen legges i krumkaken rett før servering.

om 30 stykker

Enkel 90 minutter