Krumkaker med multekrem

En av våre klassiske julekaker.

ca. 30 stykker

Enkel 90 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Krumkaker med multekrem

Krumkaker:

3 egg
1 dl sukker
100 g smør
1 dl potetmel
2 ts Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
1 dl vann

Multekrem:

5 dl fløte
400 g multer
100 g sukker
4 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje eller frøene fra en vaniljestang
2 - 3 ss Lakka multelikør (kan sløyfes)

preparation

Tilberedning

1

Krumkaker

Pisk egg og sukker til eggedosis, smelt smøret, la avkjøles litt og ha det i blandingen. Rør inn det tørre. Ha til slutt i vann og vaniljesmak. La røren svelle en halv time før krumkakene stekes.

2

Multekrem

Rør sammen multer, sukker og likør. Pisk kremfløte med vaniljesukker til en myk krem. Bland multer og krem. Settes kjølig frem til desserten skal spises. Kremen legges i krumkaken rett før servering.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei