Makroner med lakrisfyll

ca. 20 - 25 stykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Makroner med lakrisfyll

Makroner:

60 g eggehviter (2 stk)
60 g sukker finkornet
70 g melis
80 g mandelmel
Dr. Oetker Black & Gold

Fyll:

100 g hvit sjokolade
3 ss fløte
2 ss Salt lakrissaus (is-saus)
Dr. Oetker Svart Konditorfarge

preparation

Tilberedning

1

Makroner

Start med å blande finkornet sukker og eggehvite. Vei opp mandelmel og melis og bland sammen.

Pisk eggehvite og sukker. Konsistensen skal vær blank og bløt, men fast.

Hell i mandelmel og melis og rør inn med slikkepott. Klem massen inn mot kanten av bollen flere ganger, vær litt brutal mot massen.

Bruk en sprøytepose og sprøyt ut ca. 40-50 makronbunner på et bakepapir. Dryss på litt sort kakestrøssel. Dunk platen hardt i bordet for å fjerne luftbobler. La brettet stå 10-15 minutter på benken før du steker.

Stekes på varmluft 140 grader i 15-20 min. Avkjøl helt før du tar makronene av platen og fyller dem.

2

Lakrisfyll

Smelt sjokolade, lakrissaus, sort farge og fløte i en bolle over vannbad eller i mikro-ovn. Rør til glatt masse. Hell i en sprøytepose og legg evt litt i kjøleskap for å få rett konsistens før makronene fylles.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei