Marsipanmedaljonger

Med rosiner marinert i rom. Trukket med sjokolade.

ca. 30 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Marsipanmedaljonger

Ingredienser:

75 g rosiner
0,5 dl rom
250 g marsipan
100 g mørk sjokolade
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Legg rosinene i rom over natten.

2

Bland marsipan og rosin og form til en rund lengde. Skjær marsipanlengden i 1 cm tykke skiver.

3

Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikroovn og bred den over marsipanen.

4

Dekorer med sølvperler med en gang, før sjokoladen stivner.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei