Mini-vannbakkels med mokkafyll

Vannbakkels er en klassiker og disse er fylt med mokkakrem.

ca. 30 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Mini-vannbakkels med mokkafyll

Vannbakkels:

1,25 dl vann
50 g smør
1 klype salt
1,5 dl hvetemel
2 ss maisstivelse
3 egg
1 ts Dr. Oetker Bakepulver

Fyll:

4 dl fløte
6 g pulverkaffe gjerne espressovariant
1 - 2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje

Dekor om ønskelig:

litt sjokolade

preparation

Tilberedning

1

Vannbakkels

Sett stekeovnen på 200 grader over- og undervarme, eventuelt 180 grader varmluft.
Legg bakepapir på en stekeplate.

Varm vann, smør og salt i en kjele. Ta kjelen av varmen. Bland hvetemel og maisstivelse, og rør det inn i den varme væsken til det blir en smidig røre. Varm røren på komfyren igjen i ca. ett minutt og rør om hele tiden.

2

Ha røren i en bolle og tilsett ett og ett egg og bland godt med en mikser. Tilsett bakepulveret når deigen har blitt litt avkjølt.

Legg ca. 30 boller på stekebrettet ved hjelp av to skjeer, og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter. Pass på å ikke åpne stekeovnsdøren før de er ferdige, for da kan de falle sammen.

3

Fyll

Pisk fløte, pulverkaffe og vaniljesukker stivt. Ha mokkakremen i en sprøytepose med en smal tipp. Lag hull i vannbakkelsene med tippen og sprøyt inn mokkakremen.

Smelt gjerne litt sjokolade og ha over vannbakkelsene.

Næringsinnhold for oppskriften Mini-vannbakkels med mokkafyll

Pr. 100g Per 100 g / ml
Energy 0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
Fat 0.02 g 0.08 g
Carbohydrate 0.02 g 0.08 g
Protein 0.02 g 0.08 g
Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei