Mokkabakelser

Små og lekre kaker til kaffen.

15 stykker

Vanskelig 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Mokkabakelser

Marengs:

6 eggehviter
3,5 dl sukker

Mokkakrem:

1 ss pulverkaffe
1,5 dl kokende vann
250 g smør
1 dl melis
3 eggeplommer

Garnering:

100 g Dr. Oetker Mandelflak (2 pakker)
Dr. Oetker Kakaoroser og blader

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Rist mandelflakene i en stekepanne til de er gyldne, og la dem avkjøles. Merk opp 45 sirkler med 5 cm diameter på et bakepapir. Smør sirklene og legg papiret på en stekeplate.

2

Bland eggehvite og sukker i en bolle. Sett bollen i kokende vannbad og visp til marengsen blir fast.

3

Fyll marengsen i en sprøytepose, eller i et kremmerhus av dobbelt bakepapir og klipp et hull på størrelse med en lillefinger. Fyll sirklene med marengs.

4

Stek i ca. 30 minutter til marengsen er tørr. La kakene avkjøles på rist.

5

Bland pulverkaffe og kokende vann og la det avkjøle. Rør smør og melis luftig. Tilsett en og en eggeplomme og rør godt mellom hver. Tilsett kaffen.

6

Legg sammen 3 marengser med mokkakrem imellom. Smør et lag med krem rundt kanten og vend kakene i ristede mandelflak. Fordel resten av kremen på toppen av kakene.

7

Dekorer med kakaoroser og blader.

Næringsinnhold for oppskriften Mokkabakelser

Pr. 100g Per 100 g / ml
Energy 0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
Fat 0.00 g 0.00 g
Carbohydrate 0.00 g 0.00 g
Protein 0.00 g 0.00 g
Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei