Muffinsboller

Kreative muffins som smaker fantastisk.

ca. 12 - 16 stykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Muffinsboller

Deig:

25 g gjær
2 dl melk
3 egg , sett litt til side for pensling
1 ss sukker
1 ts salt
1 ss honning
125 g smør
ca. 500 g hvetemel

Fyll:

vaniljekrem

Glasur og pynt:

100 g melis
1 ss Dr. Oetker Bakekakao
2 ss kokende vann
1 pakke Dr. Oetker Mandelflak (50g)

preparation

Tilberedning

1

Smør et muffinsbrett godt.

2

Deig

Rør ut gjæren i lunken melk. Rør inn eggene. Tilsett sukker, salt, honning og smør, og rør det sammen med halvparten av melet. Dryss over resten av melet litt om gangen under omrøring, og la deigen hvile i romtemperatur i en time.

3

Fordel deigen med skjeer i det smurte muffinsbrettet, lag en fordypning i hver og fyll med vaniljekrem. Brett deigen over kremen, og snu deretter bollen opp-ned i formen så skjøten vender ned. La muffinsbollene heve på et lunt sted i 45 minutter. Pensle med egg.

4

Sett ovnen på 180°C varmluft. Stek muffinsbollene i 20-25 minutter. Avkjøl på rist.

5

Glasur og pynt

Lag glasur av melis, kakao og vann, og fordel på muffinsbollene. Pynt med skivede mandler til slutt.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei