Muntre mandelmuffins med jordbær

Herlig dekorert muffins,12 stk.

12 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Muntre mandelmuffins med jordbær

Muffinsdeig:

100 g Dr. Oetker Hakkede Mandler
200 g hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
100 g sukker
1,5 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2 ts sitronskall (kan utelates)
150 g smør
stk. egg
1,25 dl melk

Pynt:

ca. 500 g jordbær
2 dl fløte
1,5 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
Dr. Oetker Cupcake Daisies
Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Minipearls

preparation

Tilberedning

1

Muffinsdeig

Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft 160 grader). Bland mel og bakepulver. Tilsett de andre ingrediensene unntatt mandlene, og rør med en mikser først på lav hastighet, deretter på høyere hastighet til deigen er glatt. Tilsett mandlene.

Fordel deigen i muffinsformene, og stek nederst i ovnen i ca. 20 min. Avkjøl muffinsene på rist.

2

Pynt

Vask og rens jordbærene, og legg 12 av dem til side. Resten av bærene skjæres i skiver, og legges på muffinsene. Visp fløten og vaniljesukkeret til krem. Ha en spiseskje av kremen over i en frysepose/liten pose, og resten av kremen i en sprøytepose med stjernetupp.

Lag små kremtopper på hver muffins, oppå jordbærskivene. Tegn morsomme fjes på de 12 resterende jordbærene med dekorskrift, og sett dem på hver sin kremtopp. Klipp av en liten tupp av hjørnet på fryseposen, og lag dekorative "frisyrer" på jordbærene. Pynt til slutt med ulike perler og blomster.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei