Nougat-kaneltrøfler

Konfekt til den søte juletid som smaker nydelig.

ca. 22 - 25 stykker

Enkel 100 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Nougat-kaneltrøfler

Nougat-kaneltrøfler:

2 dl fløte
2 kanelstenger
0.5 Dr. Oetker Vaniljestenger
100 g lys sjokolade
200 g nougat
50 g mykt smør

Topping og pynt:

200 g mørk sjokolade
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

preparation

Tilberedning

1

Nougat-kaneltrøfler

Ha fløten i en gryte sammen med kanelstengene. Tilsett frøene fra en halv vaniljestang, finhakk deretter selve vaniljestangen og ha i gryten sammen med det andre. VArm opp under omrøring, og la det småkoke på lav varme i 2-3 minutter. Skru av platen, sett på lokket, og la gryten stå og trekke i minst en time.

2

Hakk sjokolade og nougat, og ha over i en varmebestandig skål, f.eks. i aluminium.

3

Fjern kanelstengen fra fløten, og varm opp fløten til kokepunktet igjen før den helles over sjokoladeblandingen. La det stå i ett minutt, rør deretter forsiktig om til det blir en jevn masse. Når massen har romtemperatur tilsettes smøret under omrøring til konsistensen er som trøffelmasse.

Form den avkjølte trøffelmassen til kuler, og sett i kjøleskapet til de er helt kalde (minst 12 timer).

4

Topping og pynt

Hakk sjokoladen og smelt over vannbad eller i mikrobølgeovn. Vend trøflene i sjokoladen, og legg til avkjøling på bakepapir. Før sjokoalden stivner, pyntes kulene med en sølvperle.

Oppbevar trøflene i en tett beholder i kjøleskap.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei