Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Påskecupcakes

Oppskrift på perfekte cupcakes til å feire påsken med.

om 12 stykker

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Påskecupcakes

Muffinsdeig:

150 g mykt smør
2,5 dl sukker
2 egg
1,5 dl melk
1 pakke Dr. Oetker Hakkede Mandler (50g)
175 g hvetemel
1,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 - 2 ts revet sitronskall

Frosting og pynt:

4 dl melis
50 g mykt smør
125 g ferskost
1 Dr. Oetker Vaniljestang
Dr. Oetker Konditorfarger + noen sjokoladeegg

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Sett ovnen på 175°C varmluft.

2

Muffinsdeig

Rør smør og sukker sammen i en skål. Pisk eggene inn i deigen ett av gangen. Hvis deigen skiller seg, tilsettes litt av melet. Tilsett deretter melk og hakkede mandler. Rør inn siktet hvetemel, bakepulver og revet sitronskall i deigen. Rør deigen godt sammen og fordel den i muffinsformer.

Stek muffinsene i ca. 20 minutter. Avkjøles på rist.

3

Frosting og pynt

Pisk melis og smør med en håndmixer på lav hastighet. Tilsett ferskost og frøene fra en vaniljestang, og pisk i 5 minutter på høy hastighet til frostingen er lett og luftig. Hvis frostingen er for tynn, kan mer melis tilsettes.

Del frostingen i to porsjoner. Farg den ene delen med gul konditorfarge, og den andre med grønn. Dekk muffinsene med gul frosting. Ha den grønne frostingen i en sprøytepose med stjernetupp, og sprøyt et rundt rede på hver cupcake. Dekorer med sjokoladeegg i redene.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.